Campionate

FOTO Poliția din Berlin nu respectă legile! Poză de grup la derby-ul Hertha - Union: „Este rușinos!”

+19 Foto
Poza pentru care Poliția din Berlin a fost criticată

Articol de Daniel Scorpie  —  Saturday, 23 May 2020

Hertha Berlin și Union Berlin s-au înfruntat în etapa a 27-a din Bundesliga, iar gazdele s-au impus cu 4-0. Dacă fanii germani n-au avut acces pe stadion la derbyul Capitalei și s-au înghesuit în puburi să vadă meciul, nici poliția din Berlin nu a ținut cont de regulile distanțării sociale.

O dovedește și poza de grup, pe care 13 din cei 600 de agenți mobilizați la Olympiastadion și-au făcut-o împreună. Nici măcar măști de protecție nu și-au pus, fiind preocupați să dea cât mai bine în imagine. 

„Regulile distanțării se aplică și ofițerilor de poliție. A fost o lipsă totală de grijă față de colegi și vom verifica ceea ce s-a întâmplat. Este rușinos desigur, pentru că poliția trebuie să fie un exemplu pentru toată populația", a declarat un reprezentant al forțelor de ordine din Berlin.

Hertha, victorie clară

Hertha a obținut prima victorie din istoria înfruntărilor directe cu Union în prima divizie, după ce în tur pierduse cu 0-1. Golurile au venit toate în partea secundă. Bosniacul Vedad Ibisevic, Dodi Lukebakio, Matheus Cunha și Dedryck Boyata au marcat.

 

FOTO. Fanii s-au înghesuit în baruri pentru a vedea meciul

VIDEO. Totul despre Bayern - Frankfurt. Ultimul meci s-a terminat cu victoria lui Frankfurt, 5-1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.