Box

Mike Tyson, imagini senzaționale din 1996! Luptă corp la corp cu unul dintre tigrii care l-au costat o avere

Sursă foto: The Sun / Inside Edition

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 mai 2020

Mike Tyson (53 de ani), unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile, e din ce în ce mai activ în ultima perioadă, anunțându-și mult mediatizata revenire în ring

Legendarul boxer a apărut într-o imagine spectaculoasă, din 1996, publicată de The Sun, în care pare că se luptă cu unul dintre cei tigri bengalezi pe care îi deține și despre care s-a scris că l-ar fi costat pe Tyson aproape 50.000 de lire sterline fiecare. 

În tinerețe, Mike Tyson a dezvoltat o adevărată pasiune pentru tigri, una care datează de peste 20 de ani. Nu suma pe care i-a cumpărat frapează, ci faptul că pe pe marele boxer îl costă aproximativ 4.000 de dolari întreținerea fiecărui tigru.

  • Mike Tyson e un fost campion mondial la categorie supergrea, care deține recordul pentru cel mai tânăr boxer care a câștigat un titlu la categoria de greutate supergrea la 20 de ani, 4 luni și 22 de zile. 

Holyfield - Tyson, rivalitate fără precedent

„The Real Deal” Holyfield și „Iron” Mike Tyson au intensificat pregătirile și se pregătesc pentru a treia înfruntare directă. Evander le-a câștigat pe precedentele, dar în maniere diferite. 

Prima, disputată în 1996, s-a soldat cu victoria lui Holyfield prin KO tehnic după 37 de secunde trecute din runda cu numărul 11. 

Evander a dominat categoric înfruntarea la care au asistat peste 16.000 de spectatori. Bursa totală a celor doi sportivi a fost de 42 de milioane de dolari, 30 de milioane fiindu-i repartizate lui „Iron” Mike. În joc a fost centura WBC la categoria grea.

Revanșa din 1997 a avut un final neașteptat. Cu 40 de secunde rămase din runda cu numărul 3, Tyson l-a mușcat pe Holyfield de ureche și a fost descalificat.

VIDEO Mike Tyson, de o agilitate incredibilă și la 53 de ani

Citește și alte știri din box: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.