Liga 1

Vlad Chiricheș, tentat de revenirea la FCSB: „E echipa copilăriei mele!”

Vlad Chiricheș. foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 mai 2020

Vlad Chiricheș (30 de ani), fundașul italienilor de la Sassuolo, face una dintre declarațiile momentului în fotbalul românesc. Unul dintre cei mai importanți fundași români din ultimul deceniu spune că se gândește să revină la FCSB pe final de carieră.

Vlad Chiricheș, fundaș central, originar din Bacău, n-a uitat de echipa care l-a lansat în fotbalul internațional și ia serios în calcul să mai îmbrace tricoul roș-albastru în următorii ani. 

FCSB este echipa copilăriei mele și echipa unde am trăit cele mai mari satisfacții. Dacă undeva, spre finalul carierei, aș fi într-o formă bună, să pot ajuta echipa, da! Mi-ar plăcea să mă întorc.

Stadionul Ghencea îmi va rămâne puternic în amintire și pentru atmosfera creată de suporteri. Cred că ultimul meu meci pe Ghencea a fost un 3-0 cu CFR Cluj”, a declarat Vlad Chiricheș pentru Mediafax. 

4 goluriîn 61 de meciuri a reușit Vlad Chiricheș la FCSB, pe care a servit-o între 2012 și 2013

2 trofeea cucerit Chiricheș alături de gruparea condusă de Gigi Becali: un titlu (2013) și o Supercupă (2013)

FCSB suferă în „centru”

Pare greu de crezut că ideea lui Vlad Chiricheș s-ar putea realiza în viitorul apropiat, însă planul acestuia s-ar potrivi de minune în prezent, într-o perioadă în care FCSB suferă la nivelul fundașilor centrali. Bogdan Planic e în conflict cu Gigi Becali și se află pe picor de plecare, iar Miron și Iulian Cristea nu sunt obișnuiți deocamdată cu rigorile unui club de talia FCSB-ului. 

Vlad Chiricheș e de 5 ani în Serie A

În vârstă de 30 de ani, Chiricheș a jucat de-a lungul carierei la Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, FCSB, Tottenham și Napoli. Aventura de la Napoli a început în 2015, însă fundașul român a jucat extrem de puțin, fiind chinuit și de o îndelungată serie de accidentări. În prezent, evoluează pentru Sassuolo, tot în Serie A. 

4,8 milioane de euroe actuala cotă de piață a lui Vlad Chiricheș

VIDEO. Imagini de la antrenamentele lui FCSB » Roș-albaștrii se pregătesc de restartul Ligii 1 în grupuri de câte 4

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.