Media

GALERIE FOTO Iuliana, cea mai spectaculoasă apariție la TV! Ce calitate ar trebui să aibă bărbat ideal: „Sunt greu de strunit”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 23 May 2020

Iuliana Pepene este una dintre cele mai spectaculoase apariții din televiziune. Iuliana prezintă „Observator matinal" la Antena 1 și îi înnebunește pe fani cu fotografiile provocatoare postate pe Instagram. 

Una dintre marile pasiuni ale vedetei TV sunt mașinile, în special cele cu mulți cai-putere. Iuliana testează des cele mai noi automobile și iubește să se pozeze la volan. De curând, vedeta Antenei a împlinit 29 de ani.

Iuliana Pepene: „Sunt o bombă de energie, greu de strunit”

Într-un interviu pentru Observator, Iuliana se caracteriza drept un „om extrem de optimist, ambițios, entuziast, plin de energie și pregătit pentru noi provocări. Sunt recunoscută în redacție ca fiind o «bombă de energie». Îmi place să transform fiecare zi de muncă într-o distracție și un prilej de bucurie”. 

Ce calități ar trebui să aibă bărbatul ideal: „Răbdător! Foarte răbdător și înțelegător, pentru că sunt un om greu de strunit și mi-ar plăcea să avem pasiuni comune”.

Răsfoiește și alte galerii foto:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.