Liga 2

VIDEO EXCLUSIV Ultrașii celor de la UTA s-au strâns astăzi pe noul stadion din Arad și au protestat împotriva FRF

Fanii arădeni protestează la adresa FRF

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 23 mai 2020

Un grup important de fani ai celor de la UTA s-au strâns astăzi pe noul stadion din Arad pentru a protesta față de decizia FRF de a finaliza Liga 2 cu un play-off în care punctele sunt înjumătățite. 

  • Federația Română de Fotbal a decis împreună cu cluburile formatul în care se va relua Liga a 2-a;
  • Au fost 15 voturi pentru scenariul 3adică cel în care primele 6 clasate vor intra în play-off, iar meciurile se vor juca într-o singură manșă. Surpriza e legată de înjumătățirea punctelor, idee susținută inițial doar de Petrolul și Rapid. UTA devine astfel principala perdantă, avansul de 11 puncte pe care îl avea transformându-se acum în doar 5 puncte;

Noua arenă „Francisc Neuman”, una cochetă, cu peste 12.000 de locuri, nu e gata să organizeze meciuri, dar i-a primit astăzi pe fanii arădeni. Supărați pe decizia FRF, una care dezavantajează clar UTA, lider cu 11 puncte avans în Liga 2, ultrașii s-au înarmat cu mai multe bannere, cu torțe și au mers să își strige oful.

Fanii arădeni au riscat chiar o sancțiune din partea autorităților pentru încălcarea regulilor impuse pe timpul stării de alertă, care precizează că adunările mai mari de 3 persoane sunt interzise. 

UTA nu acceptă decizia

Conducerea clubului arădean nu e de acord cu formatul votat de formațiile din Liga 2 și a atacat decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Cum arată clasamentul din play-off:

EchipăPuncte
UTA Arad 25
CS Mioveni 20
Turris20
FC Argeș 19
Petrolul19
Rapid 19

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.