Liga 2

"În groapă!"

Articol de Gabi Cîrjaliu  —  duminică, 23 martie 2008

După remiza de ieri, vîlcenii nu mai au decît şanse teoretice să promoveze

Echipa lui Marian Bondrea a irosit ieri dimineaţă o şansă uriaşă de continua lupta pentru Liga I. La capătul unui meci care rareori s-a ridicat la pretenţiile unui derby, oltenii n-au izbutit să treacă de FC Argeş (1-1) şi au rămas pe locul 3. Cum Gaz Metan Mediaş s-a impus la Cîmpia Turzii, Vîlcea a ajuns la 8 puncte de cele două contracandidate, un ecart greu recuperabil în cele 13 runde rămase de disputat.

Sfîrşitul meciului i-a găsit foarte supăraţi pe şefii clubului gazdă, mai ales că adversarii jucaseră din minutul 40 în inferioritate, după eliminarea destul de uşoară a portarului Boşneag. "Ne ducem în groapă, nu mai avem nici o şansă de promovare. Fotbaliştii sînt principalii vinovaţi şi este posibil să renunţăm la o parte din ei", a declarat directorul executiv Florin Verigeanu. În privinţa antrenorului Marian Bondrea, al cărui obiectiv era promovarea, Verigeanu a spus: "Nu cred că are sens să-l schimbăm, pentru că n-am face mare brînză. Culpa aparţine în primul rînd celor care au fost pe teren".

Penescu contra "Vîlcea"
Finanţatorul echipei FC Argeş l-a atacat pe preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, acuzînd arbitrajul orădeanului Laurenţiu Danşa. " şi-a făcut , însă am scăpat ieftin pentru că am jucat bine. Constantin merită aplaudat încă o dată pentru prestaţia brigăzii de arbitri", a spus, ironic, Cornel Penescu.

"Dacă Gheorghe Constantin demisionează, mă gîndesc să îl aduc la noi, la club, poate aşa vom avea parte de arbitraje corecte"
Cornel Penescu, patron FC Argeş

"Domnul Penescu să nu uite de punctele cîştigate pînă acum cu ajutorul arbitrilor! Dacă un vrea să-ţi cîştige un meci, o face oricum, ceea ce nu s-a întîmplat azi"
Marian Bondrea, antrenor CSM Rîmnicu Vîlcea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.