Liga Campionilor

Imagine de colecție » Jose Mourinho, Cristi Chivu și eroii lui Inter s-au reunit la 10 ani de la triumful din Liga Campionilor

Cristi Chivu, câștigător al Ligii Campionilor în 2010 alături de Inter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 mai 2020

La zece ani după triumful din Liga Campionilor, Jose Mourinho (57 de ani) a sunat adunarea trupei fantastice de la Inter. Cristi Chivu (39 de ani) nu a lipsit de la reuniune.

Nerazzurrii nu au putut să sărbătorească așa cum și-ar fi dorit victoria obținută în finala cu Bayern Munchen, scor 2-0. Din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus, reuniunea a avut loc online, prin intermediul aplicației Zoom. 

Pe lângă Mourinho și Chivu, în conferință au mai intrat Julio Cesar, Milito, Sneijder, Maicon, Zanetti, Samuel, Cordoba și Materazzi. Cel din urmă a publicat o imagine din timpul discuțiilor.

Cristi Chivu a rememorat sezonul de vis

La un deceniu de la triumful cu Bayern, 2-0 în finala Ligii (22 mai 2010), ce a completat o „triplă" de vis, Chivu a rememorat reperele acelui sezon, într-un chat cu fostul său coleg nerazzurro Cordoba. „Mi-am învins teama și nesiguranța de după accidentarea la cap datorită lui Mourinho. În România se zice că pentru a cuceri ceva important e nevoie de un sacrificiu. Când eram la terapie intensivă la Verona, soția mi-a spus că acela e prețul cu care vom lua trofeul, dar i-am zis că e nebună!"

VIDEO / Prim-ministrul Spaniei a dat undă verde revenirii LaLiga în săptămâna 8-14 iunie

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.