Campionate

Îi place galbenul! Record incredibil pentru un jucător din Bundesliga

Gjasula e pedepsit de Bibiana Steinhaus. Al patrulea meci la rând cu cartonaș. Are două în două meciuri și în Cupă. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 24 mai 2020

Klaus Gjasula a colecționat deja 14 cartonașe în 27 de etape! Albanezul lui Paderborn, unicul jucător cu cască din Bundesliga, n-a fost iertat de Bibiana Steinhaus la meciul cu Hoffenheim, 1-1.

La un meci din două în medie din acest sezon, trebuie să fie avertizat. Chiar dacă foarte probabil va retrpgrada cu Paderborn, Klaus Gjasula va rămâne în istoria Bundesligii cu un record greu de egalat. Mijlocașul defensiv al "lanternei roșii" a mai primit sâmbătă un "galben" în remiza (1-1) cu Hoffenheim și a ajuns la 14 în 24 de meciuri jucate. Nimeni n-avea atâtea cartonașe după 27 de etape. Albanezul de 30 de ani n-a putut disputa toate meciurile, fiind suspendat deja de două ori!

"Mă feresc cât pot"

Singurul fotbalist profesionist cu cască din Bundesliga, "amintire" a fracturii de pomete suferite în 2013, nu a avut parte de clemență nici cu Bibiana Steinhaus. Arbitra l-a pedepsit pentru faultul la Bebou din minutul 61. Gjasula l-a lăsat în spate pe Tomasz Hajto (Duisburg), cu 12 "galbene" în stagiunea 1998-1999: "Încerc să mă feresc cât pot de mult", a mărturisit Klaus la Sky, după meci. 

129 de galbeneși 5 roșii a adunat Gjasula în 324 de jocuri din carieră. Cele mai multe cartonașe la Kickers Offenbach, 42 plus o eliminare

Adrian Porumboiu, reacție incredibilă la GSP Live, după reluarea Bundesliga: „E ca o partidă de sex prea protejată”

Citește mai multe știri despre Bundesliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.