Diverse

Ionuț Stroe, prima reacție după ce a apărut în chiloți la TV: „Toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski acasă”

+12 Foto
Ionuț Store a explicat gafa de astăzi. Sursă foto: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 mai 2020

Ionuț Stroe (40 de ani), ministrul Tineretului și Sportului din România, a reacționat pe Instagram, la scurt timp după gafa în care a fost protagonist.

 

  • CONTEXT: Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a fost protagonistul unei faze amuzante, în direct la TV.
  • Oficialul a intervenit prin Skype, la televiziunea Pro X. pentru a discuta despre situația sportului din România, dar a avut parte de un accident.
  • În momentul în care vorbea despre meciurile pe care România le va organiza la Campionatul European și despre infrastructura din țara noastră, ministrul Stroe a dărâmat telefonul mobil. În acel moment, telespectatorii au văzut că șeful MTS nu purta pantaloni.

„Duminică dimineața, acasă, ținutele sunt mai «sportive», chiar și atunci când dau interviuri. N-am o problemă dacă a devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă”, a scris Ionuț Stroe, pe Instagram. 

Mircea Badea, ironie după clipul cu ministrul Stroe în chiloți

Mircea Badea nu a ratat ocazia de a se distra pe seama lui Ionuț Stroe, după ce ministrul Tineretului și Sportului a apărut în chiloți la TV.

Realizatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3, a ținut să glumească pe seama ministrului Stroe, la doar câteva minute după ce filmulețul cu acesta a devenit viral.

 Mircea Badea a postat momentul în care lui Stroe îi cade telefonul și se vede că nu purta pantaloni pe Instagram și a avut un mesaj ironic: „Ministru cu cuc”.

Vezi imagini cu secvența în galeria foto de mai jos

Citește mai multe știri despre declarațiile ministrului Stroe: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.