Campionate

Andres Iniesta, confesiuni despre momentul care i-a vindecat depresia: „Deja urmam un tratament, dar am devenit mai puternic”

+39 Foto
Iniesta, 36 de ani, în prezent la Vissel Kobe, s-a retras în 2018 din națională, după 131 de meciuri și 13 goluri. foto: Guliver/Getty Images

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 24 mai 2020

Andres Iniesta susține că golul din finala contra Olandei din 2010, care a adus Spaniei unicul titlu mondial, l-a făcut mai puternic. 

Spania a triumfat prima oară la un Mondial în Africa de Sud și Andrés Iniesta a dat verdictul spre finalul prelungirilor în finala cu Olanda (1-0). 

Golul marelui mijlocaș, atunci în vârstă de 26 de ani, i-a vindecat suferința. „Acea reușită m-a ajutat să scap de depresie. Deja urmam un tratament de specialitate, dar m-a făcut mai bun și mai puternic. Acum mă simt ca o persoană privilegiată, cu o familie frumoasă”, a declarat fostul playmaker al Barcelonei, referindu-se la golul din minutul 116. 

Mesaj pentru Dani Jarque: „Mereu vei fi cu noi!” 

Don Andrés Iniesta nu se simțea prea bine la acel turnei final. Moartea fulgerătoare a bunului său amic Dani Jarque, de la Espanyol, răpus la 26 de ani de un stop cardiac în august 2009, l-a afectat teribil.

Dovadă că Iniesta i-a dedicat victoria printr-un mesaj pe tricoul alb: „Mereu vei fi cu noi!”. 

  • Andres Iniesta. foto: Guliver/Getty Images

2 titluri europeneși unul mondial a câștigat Iniesta cu naționala Spaniei. Are 32 de trofee cucerite cu Barcelona și două cu Vissel Kobe

FOTO. Arc peste timp: imagini de colecție din istoria Barcelonei: 

VIDEO. Ionuț Chirilă explică de ce Messi nu are rezultate la națională + de ce Ibrahimovic nu s-a impus la Barcelona

Citește și alte știri din Spania: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.