Liga 1

FCSB. A reușit Becali o supermutare? Cum e caracterizat noul transfer al roș-albaștrilor: „Sigur a dat lovitura! Și noi l-am vrut”

Gigi Becali ar putea da lovitura cu Christian Tand

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 mai 2020

FCSB îl are la dispoziție începând din această săptămână pe Christian Tand, un tânăr fundaș central de doar 18 ani, venit de la Școala Sportivă Ardealul.

Internațional U18, Christian Tand i-a atras atenția și lui Cornel Șfaițer, oficialul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Covăsnenii au încercat la rândul lor să-l înregimenteze pe Tand, care a ajuns în cele din urmă la FCSB. Șfaițer e convins că Gigi Becali va da lovitura cu internaționalul U18

„Am văzut că Tand a ajuns să se antreneze cu prima echipă la FCSB. Sunt sigur că Gigi Becali a dat lovitura cu el și o să vedeți în timp dacă am dreptate.

Tand este un jucător interesant, pe care îl cunosc. L-am urmărit și mi-a fost propus și mie, dar nu am putut să-l aduc la Sepsi. Dacă aveam echipa a doua la Sf. Gheorghe, cu siguranță era la mine acum”, a afirmat Cornel Șfaițer, președintele lui Sepsi, potrivit Fanatik. 

Christian Tand, cumpărat de Gigi Becali în februarie

Christian Tand face parte din lotul de 6 jucători achiziționați de Gigi Becali în luna februarie a acestui an, tranzacție despre care Gazeta Sporturilor a scris în exclusivitate la acea vreme

Din informațiile GSP.RO, Becali a plătit 100.000 de euro pentru toți cei 6 jucători, care sunt internaționali de juniori. Școala Sportivă Ardealul a păstrat și 20% dintr-un viitor transfer al fiecăruia dintre jucători. În plus, Becali va mai achita câte 20.000 de euro pentru fiecare fotbalist care debutează la FCSB sau la echipa națională de seniori.

  • Christian Tand. Sursă foto: Facebook 

100.000 de euro pentru șase jucători:

  • Christian Tand (fundaș central, 18 ani)
  • Cătălin Vaida (atacant, 18 ani)
  • Andrei Istrate (atacant, 17 ani)
  • Denis Szep (mijlocaș, 18 ani)
  • Rareș Trif (mijlocaș, 18 ani)
  • Lucian Moldovan(mijlocaș, 18 ani)

VIDEO. Imagini de la antrenamentele lui FCSB » Roș-albaștrii se pregătesc de restartul Ligii 1 în grupuri de câte 4

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.