Altele

Sportul revine în cea mai afectată zonă a planetei: „Hai să o facem! Vrem să vă vedem” » Un român e direct vizat

Yankee Stadium, arena celor de la New York City FC

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 May 2020

Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, și-a dat acceptul ca toate echipele profesioniste să reia antrenamentele începând de astăzi. 

Coumo, guvernatorul celei mai afectate zone de coronavirus de pe planetă, a îndemnat toate ligile să reia activitatea, respectând însă cu strictețe restricțiile impuse de autorități: „Hai să o facem, haideți! Vrem să vă vedem. Vrem ca oamenii să se uite la sport. Cei care sunt în continuare ținuți în case au nevoie de asta, trebuie să își gasească îndeletniciri. E o întoarcere, pe cât se poate, la normal. Lucrăm la asta și încurajăm toate echipele să se întoarcă în bazele de pregătire cât mai curând. Le vom ajuta cu tot ce putem”.

Mitriță, liber la antrenamente

România are un reprezentant de seamă în sportul new-yorkez. E vorba de Alexandru Mitriță (25 de ani), omul de atac al celor de la New York City FC, câștigătoarea sezonului regulat al ediției trecute de MLS.

New York, lovit de coronavirus

Statul New York a declarat peste 371.000 de cazuri de coronavirus și a înregistrat 29.231 de decese. Momentele critice au fost depășite, dar zilnic continuă să apară peste 1.000 de noi cazuri.

1.676.313 cazuride coronavirus au fost confirmate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii

VIDEO / Prim-ministrul Spaniei a dat undă verde revenirii LaLiga în săptămâna 8-14 iunie

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.