Liga 1

Basarab Panduru compară un antrenor din Liga 1 cu „principalul” lui Dortmund: „Asta este întrebarea mea”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 May 2020

Basarab Panduru (49 de ani) îl compară pe Cristiano Bergodi (55 de ani), noul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova, cu francezul Lucien Favre (62 de ani), tehnicianul lui Dortmund. 

Basarab Panduru îl consideră pe Cristiano Bergodi o soluție bună pe termen scurt, dar nu își explică inconstanța italianului. Antrenorul a pregătit 7 echipe în Liga 1 și a cucerit un singur trofeu, în 2007, Supercupa României cu Rapid. Altul este însă punctul lui slab: nu a dus la final două sezoane consecutive la niciun club.

Panduru: „De ce nu faci treabă pe termen lung?”

„Cârţu l-a admirat mereu şi mereu a spus că a fost printre antrenorii pe care ar vrea să-i vadă la Craiova. Am înţeles că într-o zi s-au şi pus de acord. El este un altfel de om, dar şi Cristiano Bergodi... Pe termen lung, tot timpul am spus asta, pe termen lung de ce nu faci treabă?! Asta este întrebarea mea. Ca Lucien Favre de la Dortmund. Primul an reuşeşte ceva, apoi nu îi mai iese. Uite, parcă acum este prima dată când şi în al doilea an reușește ceva”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport. 

VIDEO / Gică Popescu a povestit în detaliu episodul din 1988, atunci când a fugit de la Steaua pentru a reveni la Craiova

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.