Liga 4

Steaua, amenințată cu excluderea din campionat din cauza declarațiilor lui Talpan! Documentul EXPLOZIV trimis de AMFB

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, are deja numeroase războaie la activ. Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 25 May 2020

Asociația Municipală de Fotbal București, prin vocea președintelui Marian Lumînare, a trimis o înștiințare către CSA Steaua, în care reclamă ultimele declarații oferite de juristul Florin Talpan.

Florin Talpan și Marian Lumînare au fost, în ultimele zile, protagoniști într-un duel încins al declarațiilor. Juristul CSA Steaua a propus „înghețarea” campionatului și promovarea imediată a roș-albaștrilor, care sunt lideri în Liga 4 București. 

Lumînare n-a fost de acord, iar de aici și până la startul unui clinci verbal deosebit de dur n-a mai fost decât un pas. Atacurile pe care cei doi le-au susținut în presă nu au fost singulare.

CSA Steaua, amenințată cu excluderea?!

AMFB a trimis o înștiințare la sediul CSA Steaua, în care amenință echipa Armatei chiar cu „excluderea din competițiile în curs” dacă vreun oficial „afectează, în orice fel, imaginea unei competiții prin săvârșirea unei fapte de natură să ducă la discreditarea acesteia”.

CSA STEAUA. Ce spunea Florin Talpan: 

„Steaua București trebuie să fie declarată câștigătoarea competiției organizate de AMFB în baza meritului sportiv și să fie programată de către FRF pentru disputarea meciurilor de baraj. Nu întrunesc cerințele guvernului echipele din Liga 1 si AMFB vrea ca echipele din Liga 4 care nu îndeplinesc condițiile să programeze meciuri? Este inadmisibil”

CSA Steaua, lider detașat în Liga 4

Steaua a ratat promovarea în Liga 3 în ultimii doi ani, de fiecare dată terminând pe locul secund play-off-ul. Rapid (2018) și Carmen (2019) au blocat accesul „roș-albaștrilor” la barajul spre promovare. „Militarii” sunt favoriți la promovare în acest sezon, având în acest moment un avans de 7 puncte față de „satelitul” Rapidului. 

În play-off se califică primele patru clasate, care vor începe cu 3, 2, 1 și 0 puncte, în funcție de locul ocupat în sezonul regulat. Se joacă fiecare cu fiecare într-o singură manșă, iar locul 1 merge la barajul de promovare în L3.

VIDEO. Nu e Talpan Arena! » Fanii au votat pe GSP cum ar trebui să se numească noul stadion din Ghencea

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.