Liga 1

Pigliacelli este marcat psihic de carantină: „Mi-e frică să ies din casă! În Craiova nimeni nu poartă mască”

Mirko Pigliacelli, portarul italian al Craiovei, a mărturisit că-i este teamă să iasă în oraș: „Am văzut că lumea nu poartă mască”.

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday, 26 May 2020

Mirko Pigliacelli, portarul italian al Craiovei, a mărturisit că-i este teamă să iasă în oraș: „Am văzut că lumea nu poartă mască”.

Pigliacelii a revenit de astăzi la antrenamentele Craiovei. Însă amenințarea noului coronavirus și cele 54 de zile de izolare, 40 la Roma și 14 într-un hotel din Bănie, și-au pus serios amprenta asupra psihicului portarului italian. 

De duminică, de când a ieșit din carantină, Pigliacelli nu și-a părăsit apartamentul în care locuiește în oraș. Iar reporterilor de la Gazeta de Sud le-a mărturisit și de ce: „Îmi este frică, după câte am văzut în Italia. Și aici, în hotel, am stat la geam și m-am uitat și nu am văzut ca oamenii să poarte mască"

Spre liniștea sa, Mirko nici nu va trebui să iasă în oraș. A intrat în cantonament, alături de coechipieri, în „Lunca Jiului". 

Acolo, „leii" au la dispoziție „18 camere de cinci stele, dacă nu cumva de șase” - cum dezvăluia recent, pentru Gazeta Sporturilor, directorul de imagine al CS Universitatea, Gică Craioveanu.

„Nu am spus că vreau să mă întorc în Italia. N-am spus nimic, asta este vorba de la voi. Eu nu am spus asta"
Mirko Pigliacelli, portar U Craiova

2018e anul în care Pigliacelli a venit la CS Universitatea, de la Pro Vercelli, în schimbul a 300.000 de euro

Cozmin Gușă a vorbit despre blatul din 2001 de la meciul Craiova - FC Național

Citește mai multe știri despre Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.