Liga 1

S-a săturat! Reacție dură legată de vânzarea lui Dinamo: „Penibil! O caricatură. Sunt chestii care mă scârbesc”

+5 Foto
Dinamo rămâne în continuare la Ionuț Negoiță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 26 May 2020

Jurnalistul Victor Ciutacu, cunoscut ca fan al lui Dinamo, a vorbit în termeni duri despre situația complicată de la Dinamo și despre problemele financiare ale echipei.

Realizatorul TV s-a arătat deranjat de actualul finanțator, Ionuț Negoiță, pe care l-a criticat, și s-a luat de oamenii de afaceri străini care s-au arătat interesați să cumpere Dinamo.

„Mi se pare o situație penibilă! Drum liber spre dezastru! Ce se întâmplă acum la Dinamo nu mai are nicio legătură cu spiritul echipei de odinioară, nici performanțele și nici cu palmaresul. E caricatură ce se întâmplă acum la echipa asta! Vin niște spanioli scăpătați, care inițial sunt considerați serioși de fratele Negoiță. După aceea se constată că nu au bani. Se face audit, vin doi șeici, arabi... 

Mi se pare atât de sinistră povestea asta! Să încerci să scapi cu orice preț de Dinamo... Nu am înțeles de ce s-a băgat Ionuț Negoiță! De ce a făcut achiziția? Acum are intenția disperată de a scăpa de club. Sunt chestii care mă scârbesc”, a declarat Victor Ciutacu la Pro X.

VIDEO.  Adrian Mihalcea a impus un regim cazon în cantonamentul lui Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.