Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Narcis Răducan rupe tăcerea despre perioada FCSB: „N-aș mai accepta să mă întorc!” + ce i-a spus Becali în momentul despărțirii

Narcis Răducan a fost directorul sportiv al lui FCSB în perioada august-noiembrie 2019

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 mai 2020

Narcis Răducan (45 de ani) a vorbit la GSP Live despre experiența sa nereușită de la FCSB din toamna precedentă, care s-a soldat cu o demisie din partea fostului director sportiv al roș-albaștrilor.

„N-am fost surprins. Știam ce mă așteaptă, eu am mai fost un mandat acolo. Am venit într-o situație delicată a clubului, rar a mai fost echipa pe acel loc ca în momentul respectiv, deși era ceva temporar. Știam și partea mai puțin plăcută, aceea ca este o instabilitate la nivelul poziției mele și oricând puteam să mă despart.

E neplăcut când nu te simți apreciat. Șocul n-a fost foarte mare, pentru că știam cu cine am de-a face. Nu regret nimic, mi-am făcut meseria. Nu știu ce aș face dacă aș mai primi vreo ofertă de acolo. E un consum energetic, nu știu dacă aș mai accepta din nou. Presiunea e mare. Atunci când ne-am despărțit, Becali mi-a spus că treaba merge bine, ne strângem mâna și asta este”, a declarat Răducan, la GSP Live.

VIDEO Narcis Răducan despre perioada FCSB: „Nu eram sigur că am independența necesară”

De asemenea, Narcis Răducan a povestit și unul dintre cele mai grele momente ca oficial al lui FCSB, când a simțit că nu putea cu adevărat să-și ajute echipa pe care o reprezenta: „Am avut un moment delicat în care eu aveam în minte ce am de făcut, dar nu eram sigur că am independența necesară. Am pierdut atunci la Pitești o partidă, după la Mediaș, 0-4.... În acea poziție nu poți să faci public tot ce simți”.

Narcis Răducan a plecat de la FCSB după un mandat care a durat doar două luni și jumătate. Gazeta Sporturilor a scris în noiembrie 2019 că Becali era deranjat de faptul că directorul sportiv era lăudat prea des pentru progresul pe care l-a înregistrat echipa.

Gigi a folosit un pretext pentru despărțire: „M-a deranjat declarația prin care Narcis anunța că suporterii steliști vor migra către CSA Steaua dacă echipa Armatei o să promoveze în prima ligă! Declarația aia m-a blocat, pur și simplu!".

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.