Liga 1

Fără puncte, dar cu primă

Articol de Cătălin Popescu, Radu Oprişan  —  duminică, 23 martie 2008

Deşi, cel mai probabil, vor pierde partida cu Steaua la "masa verde", patronul a decis să-i premieze pe jucătorii rapidişti

"Voi sînteţi adevăraţii cîştigători ai meciului de joi. Indiferent ce decizie se va lua de Comisia de Disciplină, veţi fi recompensaţi pentru prestaţia voastră din meciul cu Steaua", le-a zis George Copos jucătorilor giuleşteni. Chiar dacă oficialii FRF, în principal preşedintele Mircea Sandu, a lăsat să se înţeleagă că rapidiştii vor pierde meciul cu 3-0, finanţatorul din Grant a decis să-i premieze pe elevii lui Rednic. Totuşi, patronul giuleştean nu le va acorda întreaga sumă promisă înaintea meciului cu roş-albaştrii, ci doar o parte din aceasta.

"Pentru modul în care s-au dăruit pe teren le voi da acestor băieţi extraordinari o parte din banii promişi în caz de victorie. Consider că toată lumea a văzut că fotbaliştii noştri au fost mai buni decît steliştii şi, pentru asta, merită să fie premiaţi. După ce se vor juca şi ultimele 17 minute ale partidei, îşi vor primi şi restul de bani", a declarat Copos pentru rapidisti.ro.

Pentru partida cu Steaua, giuleştenii au jucat pe o primă de 4.000 de euro, în timp ce steliştii au avut promişi 10.000 de euro. Surse din anturajul patronului rapidist au dezvăluit că George Copos le va acorda lui Maftei şi compania jumătate din sumă, adică 2.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.