Liga 1

EXCLUSIV Detalii de la meciuri aranjate din Liga 1: „Cădeau adversarii în fața mea, nu înțelegeam de ce sunt așa tehnic” :D

Narcis Răducan și Ionuț Luțu la FC Național.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 mai 2020

Prezent la GSP Live, Narcis Răducan (45 de ani) a vorbit despre cariera sa de fotbalist și meciurile suspecte la care a participat. 

De-a lungul carierei, fostul mijlocaș a evoluat la echipe precum Steaua, Rapid, FC Național, FCM Bacău, AEK Larnaca sau AEL Limassol. Acesta a evoluat în total 301 meciuri și a reușit să bifeze 44 de goluri. 

VIDEO Narcis Răducan vorbește despre meciurile aranjate în care a jucat

„Trebuie să înțeleagă cu toții că acum 20-25 de ani era un anumit context. Calitatea fotbalului era una ridicată, dar moralitatea era îndoielnică. În multe dintre partide, plana suspiciunea. Blat nu pot să zic că a fost, pentru că blat se numește unul care a și fost dovedit. Eu nu am pârghiile necesare ca să spun asta. 

Meciuri suspecte sigur că au fost, foarte multe. Uneori cădeau adversarii și nu înțelegeam de ce sunt atât de tehnic și invers, când mergeai ca pe zăpadă și nu înaintai deloc. Cine spune că nu a jucat într-un meci suspect, ori e prea diplomat ori minte. Nu există, erau foarte multe”, a declarat Narcis Răducan la GSP Live.

Citește mai multe știri de la GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.