Campionate

Dayro Moreno, implicat într-un accident rutier în Argentina! Ce a observat Poliția pe bancheta mașinii fostului jucător de la FCSB

Dayro Moreno a evoluat la FCSB timp de doi ani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 26 May 2020

Dayro Moreno (34 de ani), fost jucător la FCSB, în prezent aflat la CA Talleres, în Argentina, a fost implicat într-un accident rutier.

Duminică seara, fotbalistul se afla alături de o femeie într-o dubă condusă de un prieten, moment în care șoferul a intrat într-o motocicletă condusă de o fată în vârstă de 23 de ani, informează La Voz.

Șoferul dubei în care se afla Dayro Moreno și-a continuat drumul nestingherit, însă peste câteva minute, s-a întors la locul faptei. Fata care conducea motocicleta a suferit câteva leziuni ușoare.

Poliția a raportat prezența unor băuturi alcoolice la locul accidentului și ancheta a fost deja demarată. De asemenea, oamenii legii investighează dacă Dayro și celelalte persoane care se aflau alături de el în dubă au încălcat carantina obligatorie.

Reacția lui Dayro Moreno: „Nu s-a întâmplat nimic”

Atacantul a oferit o reacție pentru Mundo D, spunând că „adevărul este că nu s-a întâmplat nimic” și că „aveam un permis special de ieșire”, astfel că nu a încălcat carantina.

„A fost mai mare scandalul decât ar fi trebuit. Nimeni nu a fost băut. I-au testat alcoolemia din sânge șoferului și s-a văzut că nu consumase nimic. Fata mai mult s-a speriat. I-am spus că vom răspunde pentru motocicleta ei”, a mai spus Dayro, de data aceasta pentru Radio Caracol.

Dayro Moreno a evoluat pentru FCSB timp de doi ani, între ianuarie 2008 și ianuarie 2010. Columbianul a fost adus de roș-albaștri de la Once Caldas, în schimbul sumei de 1.75 milioane de euro și a strâns 55 de apariții în tricoul echipei patronate de Gigi Becali.

13 goluriși 5 pase decisive a reușit Dayro pentru FCSB

800.000 euroeste cota de piață a acestuia în prezent, potrivit Transfermarkt

Dayro Moreno acum

VIDEO. Râzi cu noi: Câteva faze haioase din sportul amator

Citește mai multe știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.