Tenis

Cele 3 condiții esențiale pentru a ieși la o întâlnire cu Eugenie Bouchard: „Asta mă interesează”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 26 May 2020

Eugenie Bouchard e considerată una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis, iar în urmă cu câțiva ani era și o jucătoare cu mare potențial. Cu toate acestea, jucătoarea din Canada nu are prea mult succes în iubire, neavând până acum o relație de lungă durată.

Eugenie Bouchard, 26 de ani, a povestit despre cele trei lucruri pe care le caută mereu la un bărbat pentru a le accepta propunerile de a ieși în oraș.

Într-un joc viral în care avea de ales între patru descrieri ale bărbatului ideal, Bouchard a ales opțiunea 3: „să aibă piscină în curtea casei, să adore să planifice întâlniri surpriză și să nu se uite la televizor”.

„Cei care se încadrează în aceste cerințe să mă caute”, a adăugat canadianca aflată pe locul 328 WTA.

Cea mai oribilă întâlnire a lui Eugenie Bouchard

Tot pe rețelele de socializare, Eugenie a povestit, în cadrul unui live, despre cea mai îngrozitoare întâlnire pe care a avut-o cu un bărbat.

„Am mers la întâlnire cu un tip o dată. Ne plimbam pe plajă și el a făcut intoxicație alimentară și a început să vomite. Cauta din 20 în 20 de minute o toaletă. A fost un dezastru, groaznic. Am încercat să ne relaxăm pe plajă și să ne distrăm, dar el continua să dispară în toalete publice, în spatele tufișurilor, în băile cluburilor. A fost rău”
- Eugenie Bouchard

Citește și alte știri despre Eugenie Bouchard:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.