Campionate

Genk a anunțat că Ianis Hagi a semnat pe 5 ani cu Rangers, apoi a șters știrea de pe site!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 26 May 2020

Genk a anunțat pe site-ul oficial transferul permanent al lui Ianis Hagi (21 de ani) la Rangers, apoi a șters știrea. BBC anunță că transferul nu e încă perfectat. 

Genk, formația cu care Ianis Hagi se afla sub contract, a confirmat despărțirea de internaționalul român. La 20 de minute de la publicarea informației pe site-ul oficial, clubul belgian a șters știrea, cel mai probabil la cererea lui Rangers, care ori a vrut să păstreze surpriza, ori să continue negocierile.  

 Toate site-urile din Marea Britanie, în frunte cu BBC, au apucat să facă anunțul.

Știrea care a dispărut de pe site-ul lui Genk

Din anunțul lui Genk, Rangers ar fi activat clauza exclusivă de cumpărare în valoare de 5 milioane de euro. Ianis Hagi ar fi semnat un contract valabil 5 sezoane cu vicecampioana Scoției. 

Prima reacție a lui Genk

Genk a reacționat în premieră după gafa cu Ianis Hagi în prim-plan. Potrivit BBC, care a reușit să contacteze gruparea din Belgia, reprezentanții lui Genk au afirmat că „au acționat prematur și din această cauză articolul a fost șters” - mai multe detalii, AICI.

Genk l-a cumpărat pe Ianis Hagi de la Viitorul în vara lui 2019

„Decar” al naționalei României, Ianis Hagi a început fantastic la Genk, dar mai târziu nu a reușit să se impună și a ajuns rezervă. În luna ianuarie, Genk l-a cedat sub formă de împrumut în Scoția, la Rangers. Prestațiile lui Hagi Jr. l-au convins pe managerul Steven Gerrard. 

Rangers a găsit bani pentru Ianis Hagi

Presa din Scoția a pus sub semnul întrebării afacerea până în ultima clipă. Rangers părea să nu traverseze cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar, dar a dat o lovitură nesperată.

La începutul săptămânii trecute, Rangers a anunțat un parteneriat-record cu firma de echipament sportiv Castore. Vicecampioana Scoției urmează să primească 20 de milioane de lire sterline în următoarele 4 sezoane.

4.500.000 de euroeste cota lui Ianis Hagi conform transfermarkt.de

VIDEO Primul gol marcat de Ianis Hagi la Rangers

Citește și alte știri despre Ianis Hagi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.