Campionate

DORTMUND - BAYERN 0-1. Înfrângerea i-a fost fatală: Lucien Favre, OUT de la Borussia! Marele favorit să-i ia locul

+12 Foto
Lucien Favre, la ultimul sezon la Borussia // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 27 mai 2020

Borussia Dortmund a pierdut derby-ul cu Bayern, 0-1, iar tabloidul Bild anunță că Lucien Favre nu va mai fi sezonul viitor pe banca Borussiei. Clubul l-a contactat deja pe Niko Kovac, fostul antrenor al lui Bayern, dar preferat ar fi Julian Nagelsmann.

Eliminată din Liga Campionilor și din Cupa Germaniei, Borussia Dortmund a ieșit practic și din cursa pentru titlu, după 0-1 cu liderul Bayern. E la 7 puncte de campioana en titre, iar fundașul Mats Hummels a fost cât se poate de clar: „De acum încolo, Bayern decide!".

Inclusiv antrenorul Lucien Favre pare să fi depus armele: „Va fi foarte, foarte greu. Șapte puncte în 6 etape rămase vor fi brutal de greu de recuperat".

Borussia are 2 antrenori pe listă: Kovac si Nagelsmann

Tehnicianul elvețian al galben-negrilor a lăsat totodată senzația că nu mai este sigur de postul său: „Vom vorbi și despre viitorul meu în câteva săptămâni". Tabloidul Bild dă însă verdictul de pe acum: „Favre a capitulat. Nu e antrenor de titlu. Șefilor săi nu le va fi de ajuns doar calificarea în sezonul viitor al Ligii Campionilor".

Julian Nagelsmann // FOTO: Guliver/GettyImages

Reporterii amintitului cotidian au aflat că Borussia și-a pus deja problema înlocuirii sale: „Niko Kovac, demis de Bayern toamna trecută, a fost contactat cu mai multe luni în urmă. Dar marele favorit este Julian Nagelsmann, de la RB Leipzig". 

2021e anul în care-i expiră contractul lui Favre la Dortmund

FOTO. Imagini spectaculoase de la derby-ul Borussia - Bayern 

VIDEO. Adrian Porumboiu, reacție incredibilă la GSP Live, după reluarea Bundesliga: „E ca o partidă de sex prea protejată”

Citește mai multe știri din Bundesliga: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.