Liga 1

LPF a anunțat cel mai bun „11” format din fotbaliști din Liga 1 fără titlu

Ousmane N'Doye face parte din echipa ideală a LPF, „Buni, dar fără titlu”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 mai 2020

Liga Profesionistă de Fotbal a organizat în ultimele două luni o dezbatere în cadrul căreia a decis, alături de microbiști, cel mai bun „11” din Liga 1 format doar din jucători care nu au reușit să obțină titlul de campion în intervalul 2010/2011 - 2019/2020.

Fanii au avut de ales pentru fiecare poziție dintre două opțiuni. La fel s-a întâmplat și cu postul de tehnician. Dintre cei 11 fotbaliști, doar 2 mai activează în acest moment în campionatul din România: Ante Puljic (32 de ani), fundașul central al lui Dinamo, și Harlem Gnohere (32), atacantul celor de la FCSB.

Cel mai bun „11” format din fotbaliști din Liga 1 fără titlu:

Antrenor: Devis Mangia

„Nu au câştigat titlul, dar au rămas în inimile microbiştilor datorită prestaţiilor formidabile din principala competiţie internă. Pe durata a două săptămâni, Liga Profesionistă de Fotbal v-a invitat să alegeţi echipa ideală formată din jucătorii care, deşi nu au cucerit medalia de campion în ultimul deceniu (începând cu 2010/11), sunt şi azi repere pentru fanii formaţiilor prezente pe prima scenă din România în intervalul amintit”

LPF

Recent, LPF a anunțat și cea mai bună echipă din Liga 1 a ultimului deceniu, formată doar din campioni - vezi AICI rezultatele.

VIDEO Emil Săndoi vorbește despre reîntoarcerea suporterilor pe stadioane

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.