Liga 1

EXCLUSIV Perla din „Bănie”, analizată în direct la GSP Live de un fost căpitan al Universității: „Este unul dintre cei mai sclipitori jucători din Liga 1” +trage un semnal de alarmă

Valetin Mihăilă, extrema stânga de la CS U Craiova.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 mai 2020

Fostul căpitan și antrenor al Universității Craiova, Emil Săndoi (55 de ani), i-a făcut în direct la GSP Live o caracterizare în termeni laudativi lui Valentin Mihăilă (20 de ani), extrema stânga de la CS U Craiova. 

8 goluri și 9 pase decisive are tânărul Mihăilă pentru CS Universitatea Craiova. În această toamnă a debutat și la naționala României U21, în preliminariile pentru Campionatul European, unde a evoluat 4 meciuri și a marcat 4 goluri. 

VIDEO Emil Săndoi îl analizează pe Valentin Mihăilă

„Mihăilă are calități individuale de campionate puternice din Europa. Explozia și viteza de deplasare sunt incredibile. Ați văzut și ce goluri spectaculoase a marcat și din șuturi de la distanță, și cu capul. Este unul dintre jucătorii sclipitori din campionatul nostru. Ce execuții a avut, și la naționala de tineret, și în campionat. Are un potențial fantastic. Dar, eu am declarat de fiecare dată, este foarte important când se alege transferul unui jucător. Jucătorul trebuie să se potrivească pe profilul țării respective”.  

Citește și alte știri de la GSP LIVE:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.