Liga 1

Screciu revine la CS Universitatea Craiova. Jucătorul fusese vândut cu 2 milioane de euro în urmă cu doi ani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 mai 2020

Mijlocașul central Vladimir Screciu (20 de ani) va reveni la CS Universitatea Craiova. În doi n-a jucat aproape deloc în Belgia

Vândut în vara lui 2018 la KRC Genk, pe două milioane de euro, Vladimir Screciu a traversat două stagiuni de coșmar. Și din cauza neadaptării la cerințele campionatului belgian, și din cauza unor accidentări grave, el n-a evoluat deloc pentru Genk, apoi a fost împrumutat la Lommel. Nici la divizionara secundă n-a prins echipa, fiind folosit în numai două finaluri de meci: o dată 1 minut, apoi 9 minute! Apoi, clubul a intrat în insolvență.

Sătul să stea pe tușă, mijlocașul de 20 de ani a dat semnale că vrea să joace din nou la Universitatea, iar șefii formației din Bănie au demarat discuții cu omologii de la Genk pentru un împrumut pe un sezon. Surse autorizate susțin că tratativele sunt ca și definitivate. CS Universitatea Craiova a reușit să cadă la un acord atât cu Genk, cât și cu fotbalistul, care va fi cumpărat definitiv.

Vladimir a încercat să se repatrieze și în iarnă: "Totul s-a sucit pe ultima sută de metri. Sunt disperat să joc! Iubesc Craiova, iubesc oraşul, nu-mi pot scoate nimeni echipa din suflet".

575.000 de euroeste cota lui Vladimir Screciu conform transfermarkt.de

44 de meciuria jucat Screciu la Craiova

Acordul în privința transferului lui Vladimir Screciu la Craiova vine în aceeași zi cu anunțul mutării definitive a lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers. 

VIDEO / Emil Săndoi despre calitățile lui Valentin Mihăilă

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.