Campionate

Ianis Hagi a ales performanța, nu banii: „Putea să-și rezolve viața, dar a preferat altceva”

4,5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 May 2020

Gică Popescu (52 de ani), președintele Viitorului, a vorbit despre Ianis Hagi (21), mijlocașul ofensiv transferat definitiv de Rangers de la Genk.

Oficialul dobrogenilor afirmă că Ianis nu a preferat banii vara trecută, atunci când a decis să meargă în Belgia, la Genk, deși avea oferte foarte tentante din punct de vedere financiar.

„Ianis, dacă n-ar fi semnat cu Genk în vara anului trecut, din punct de vedere financiar și-ar fi putut rezolva viața la ce oferte a avut, dar a preferat să meargă la o echipă de Champions League, să facă performanță", a declarat Popescu, conform digisport.ro.

Ianis Hagi a fost anunțat oficial de Rangers

Ianis a fost anunțat oficial, ieri, ca noul jucător al celor de la Rangers. Oficialii vicecampioanei Scoției confirmă că negocierile au ajuns la final, dar contractul încă nu a fost semnat. Se așteaptă pauza de transferuri din vară. 

În anunțul oficial de pe site-ul lui Rangers nu au fost trecute detalii legate de suma de transfer sau de durata contractului. Presa locală speculează că Ianis va evolua pe Ibrox în următoarele 5 sezoane - mai multe detalii, AICI.

VIDEO Marin Barbu, comparație între Ianis și Gică Hagi

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.