Campionate

Gică Hagi radiază de fericire după transferul lui Ianis la Rangers: câți bani ia Viitorul

Ianis Hagi a fost crescut la Academia Viitorului, club condus de tatăl său

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 mai 2020

Viitorul va încasa în perioada următoare aproximativ 700.000 de euro, întrucât avea 20% din procentele unui eventual transfer al lui Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv), jucător transferat definitiv de Rangers.

De la 5 milioane de euro, cât a fost clauza de reziliere a lui Ianis la Genk, la 3,5 milioane. Atât ar fi plătit în cele din urmă vicecampioana Scoției pentru internaționalul român. Prețul a scăzut din cauza crizei COVID-19.

Astfel, în conturile formației condusă de Gică Hagi vor intra în jur de 700.000 €, întrucât campioana României și-a păstrat un procent dintr-un viitor transfer al lui Ianis vara trecută, când mijlocașul ofensiv a fost cumpărat de Genk pentru 4 milioane de euro.

Steven Gerrard, prima reacție după transferul lui Ianis Hagi la Rangers: „E o plăcere să îl antrenez!”

Antrenorul scoțienilor, Steven Gerrard (39), a oferit prima reacție pentru site-ul oficial al clubului, după mutarea definitivă a lui Ianis pe „Ibrox Stadium”.

„Ianis e recunoscut în Europa ca un tânăr jucător talentat. Să îl avem la Rangers e o veste grozavă. Am reușit să dezvolt rapid o relație bună cu el. Este o plăcere să îl antrenez, e dornic să învețe și să devină mai bun cu fiecare ședință de antrenament care trece. A experimentat deja presiunea de pe Ibrox, știu că e gata pentru sezonul următor”, a declarat Gerrard

VIDEO Sfatul lui Alin Stoica pentru Ianis Hagi

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.