Liga 1

„Dinamo trebuie să moară, e cu perna pe față” » Declarații explozive: vânează mafia imobiliară stadionul?!

+27 Foto
Stadionul lui Dinamo, „Ștefan cel Mare”, are pistă, o mare problemă pentru vizibilitate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 May 2020

Mircea Rusu (63 de ani), actor la Teatrul Național București și susținător împătimit al lui Dinamo, a vorbit despre situația stadionului din „Ștefan cel Mare”.

În opinia acestuia, vinovată pentru dificultățile pe care „câinii” le au în vederea construirii unui nou stadion este mafia imobiliară.

Mircea Rusu: „Au pus ochii pe complexul Dinamo!”

Potrivit actorului, cei din industria imobiliară caută să obțină terenul pe care este situat stadionului lui Dinamo, zona centrală fiind una atractivă. „Mulți au pus ochii pe acest complex Dinamo și ar fi vrut să-l ia, să facă blocuri, acolo în centrul orașului. 

Sunt unii care se gândesc că poate Ministerul de Interne va vinde acel loc către grupul lor… Dinamo trebuie să moară, e cu perna pe față, ca acel loc să fie luat de niște investitori care stau la pândă”, a declarat Rusu, pentru ProSport.

Dezamăgit de Dinamo

Actorul s-a declarat dezamăgit de situația lui Dinamo, care a ratat accederea în play-off-ul Ligii 1: „E o rușine că echipa este în play-out. Nu-mi place niciun jucător de la Dinamo acum, se vede în ce hal a ajuns clubul. Foarte mulți dinamoviști, precum George Copos, s-au dezis de acest club după 1990”, a spus acesta.

Stadionul Dinamo, disputat în instanță

Arena din Ștefan cel Mare, inclusă inițial în proiectul EURO 2020, alături de stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești, nu a fost încă cedată Companiei Naționale de Investiții, astfel că lucrările de modernizare nu au început.

În acest moment, există mai multe procese pentru stabilirea proprietarului stadionului. Atunci când se va stabili cine este proprietarul stadionului, lucrările vor putea începe.

GALERIE FOTO. Imagini recente de la Stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

VIDEO. Cosmin Pașcovici a recunoscut ca a ținut cu Steaua. Cum a ajuns internaționalul român să joace la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.