Campionate

BARCELONA. Sandro Rosell precum Gigi Becali! A dat din pușcărie hârtia cu noile achiziții și echipa de start a Barcelonei: „Wilian fundaș dreapta”

+39 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 mai 2020

Sandro Rosell (56 de ani), fost președinte la Barcelona între 2010 și 2014 și-a lansat azi cartea „ O îmbrățișare puternică”, pe care a scris-o în cele 645 de zile din închisoare.

În carte, pe lângă cazul pentru care a fost închis și cum și-a petrecut cei doi ani de pușcărie, Rosell vorbește și despre Barcelona.

Într-unul dintre capitole, Rosell dezvăluie că a încercat să facă echipa de start a Barcelonei, în iulie 2018, când nu mai era conducătorul clubului. Josep Maria Bartomeu, actualul președinte al catalanilor, l-a vizitat pe Rosell, iar acesta din urmă i-a dat o foaie pe care a scris echipa de start și sistemul pe care să le folosească Ernesto Valverde, antrenorul de atunci al Barcelonei, potrivit Mundo Deportivo.

Echipa propusă de Rosell: Ter Stegen – Willian, Pique, Umiti (Langlet), Alba - Busquets, Rabiot – Messi – Dembele, Suarez, Coutinho

Pentru a alinia acea echipă, Barcelona trebuia să-i transfere pe Adrien Rabiot, care atunci era la PSG, iar acum e la Juventus, și pe Willian, extrema lui Chelsea, pe care Rosell îl vedea ca fundaș dreapta.

Spaniolii mai scriu că Bartomeu nu l-a băgat în seama pe Rosell și nici măcar nu i-a dat hârtia antrenorului Ernesto Valverde.

FOTO. Imagini spectaculoase din istoria Barcelonei

Citește mai multe știri despre Barcelona: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.