Liga 1

CFR CLUJ. Dan Petrescu îl vrea cu orice preț! Condiții de lux pentru a-l convinge să semneze: i-au pus la dispoziție un avion privat

Dan Petrescu îl vrea pe Arlauskis

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  joi, 28 mai 2020

CFR Cluj speră să-l convingă pe portarul lituanian Giedrius Arlauskis (32 de ani) să nu plece în Golf și să semneze prelungirea contractului.

Giedrius Arlauskis a ajuns în sfârșit la Cluj! Oficialii din Gruia i-au făcut toate poftele lituanianului și i-au pus la dispoziție acestuia un avion privat. Portarul a fost preluat de la Vilnius și a aterizat direct la Cluj. Toată afacerea i-a costat 10.000 de euro pe clujeni. 

După ce-a făcut primul test COVID-19, Arlauskis a intrat în izolare pentru 14 zile, dar a început discuțiile cu șefii echipei pentru prelungire.

„Noi ne dorim foarte mult ca Arla să rămână în continuare la Cluj. Am început discuțiile cu el și sperăm să nu plece de la CFR. Abia s-a întors la echipă, vom avea timp să vorbim și despre prelungirea contractului. Eu sper și-mi doresc ca el să semneze și să rămână aici. Este unul dintre jucătorii foarte importanți ai echipei", a declarat Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei.

Mai mult, chiar dacă s-a vorbit de-o plecare a lui George Țucudean din Gruia, șefii CFR-ului i-au propus atacantului un nou contract și așteaptă un răspuns din partea celui mai bun fotbalist român din 2018 în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor. 

VIDEO. Cozmin Gușă despre ascensiunea CFR-ului în vremea lui Paszkany 

FOTO. Imagini de la antrenamentul lui CFR Cluj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.