Liga 1

Valeriu Iftime are oferte pentru 6 fotbaliști de la Botoșani „Doi pleacă”

Valeriu Iftime e dispus să vândă doi jucători

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  joi, 28 mai 2020

FC Botoșani are oferte pentru 6 jucători, dar patronul Valeriu Iftime spune că va vinde doar doi dintre ei în această vară.

Mai mulți agenți din România i-au cerut hârtie patronului Valeriu Iftime să poată negocia transferul mai multor jucători de la Botoșani. „Dacă există interes pentru ei, de ce să nu ne implicăm? Încercăm să obținem cât mai mulți bani”, spune unul dintre agenții care i-au cerut acceptul patronului să negocieze transferurile. 

Oferte pentru 6 jucători de la FC Botoșani

În acest moment, pe lângă discuțiile ca Andrei Chindriș să ajungă în Spania, mai sunt tratative pentru alți cinci jucători! Marko Dugandzici, Jonathan Rodriguez, Reagy Ofosu, Hamidou Keyta și Denis Haruț pot pleca în vară de la Botoșani. 

„Domnule, eu când aduc jucătorii îi urmăresc foarte mult. Avem oameni care se ocupă special de asta. Ăsta e motivul pentru care toată lumea vrea jucătorii lui Iftime. Sunt mai multe oferte, așa este, dar mai mult de doi nu pleacă. Păi, eu ce fac? Rămân fără saci în căruță! Mă interesează milioanele și după aia ce fac? Pun lacătul la prăvălie? Nici vorbă, fiți serioși, maximum doi pleacă și trebuie să fac bani din ei”, spune Iftime. 

VIDEO / Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.