Liga 1

VIDEO + FOTO Gică Popescu anunță când sunt gata cele 3 stadioane din București: „Proprietarii decid cine joacă pe ele”

Gică Popescu, în vizită la stadioanele din București

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 mai 2020

Gică Popescu, președintele de la Viitorul și consilierul primului ministru privind organizarea EURO, a vorbit despre stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf, și a spus că toate vor fi gata în acest an.

Fostul internațional a anunțat când se termină lucrările și a spus că pe cele trei stadioane vor juca echipele care sunt lăsate de proprietari. 

„Toate cele trei stadioane vor fi gata în acestă toamnă! Cred că Arcul de Triumf va fi primul care va fi gata. La ultima întâlnire, constructorul ne-a promis că va fi terminat pe 31 august, dar noi am zis că e bine și pe 31 septembrie. Ghencea va fi gata în octombrie, iar Giulești, care e cel mai întârziat, va fi gata în noiembrie.

Depinde de proprietarii stadioanelor cine va juca pe ele! Ministerul Apărării e proprietarul stadionului Ghencea și nu știu ce are de gând. La cât au costat, ar fi păcat ca aceste stadioane să nu fie folosite de cât mai multă lume. Sunt stadioane care respectă normele europene impuse de UEFA. Ar fi bine să se bucure cât mai multe echipe de stadioane. 

CNI le construiește și le dă către proprietari. Ministerul Transporturilor va fi proprietar la stadionul Giulești, MTS la Arcul de Triumf și MApN va fi proprietar în Ghencea. Doar cele trei ministere decid cine va juca pe acele stadioane. Cu cât e mai mare un stadion, cu atât costă mai mult administrarea lui”, a declarat Gică Popescu în emisiunea „Digi Sport Special”.

FOTO. Cum arată stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf 

VIDEO. Imagini noi de la stadionul Arcul de Triumf

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.