Liga 1

FCSB. Gigi Becali a răbufnit, în direct la TV: „Bă, nu puteți să vă luați de mine!”

+9 Foto
Gigi Becali își dorește ca FCSB să poată evolua pe noul stadion din Ghencea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 mai 2020

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, consideră că echipa sa are dreptul să joace pe noul stadion din Ghencea, în ciuda părerilor vehemente care vin din partea reprezentanților CSA Steaua.

„Am adus 300 de milioane de euro în țara asta, de când sunt în fotbal. Am plătit la statul român peste 200 de milioane de euro taxe și impozite. 

Bă, nu puteți să vă luați de mine! Am tot dreptul să joc în Ghencea, mai ales că este un stadion construit din bani publici”, a declarat Becali, conform digisport.ro.

Fanii FCSB l-au convins pe Gigi Becali

Florin Talpan și ultrașii CSA Steaua susțin că FCSB nu poate disputa meciuri pe noua arenă din cauza proceselor în care cele două părți sunt implicate. Recent, Gheorghe Mustață, lider din fosta peluză Nord, l-a făcut pe Becali să reevalueze situația.

„Avem un avocat foarte bun care se ocupă de această ligă a suporterilor. Cu siguranță vom face demersurile necesare către Ministerul Sportului și către Ministerul Dezvoltării. Nu poate să intervină nimeni. Noi avem un conflict cu Steaua, cu secția de fotbal. Nu cu MApN”, a declarat Mustață.

VIDEO Cum arată stadionul Ghencea

FOTO Imagini noi din Ghencea: au fost montați turnicheții

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.