Campionate

Fatih Terim vrea un internațional român la Galatasaray! L-ar înlocui pe Belhanda

Fatih Terim îl vrea pe Vlad Dragomir

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 29 mai 2020

Vlad Dragomir (21 de ani), mijlocașul român al Perugiei, dorit de Genk, Benfica și cinci echipe din Italia, e vizat să-l înlocuiască la Galatasaray pe Belhanda.

Fatih Terim ar putea antrena alt român din sezonul viitor la Galatasaray. Dacă Florin Andone are deja bagajele făcute, întorcându-se la Brighton, Vlad Dragomir este atras de un transfer în Super Lig. Cotidianul turc Fanatik scrie că „Cim Bom Bom” l-a trecut printre priorități pe lista de achiziții pe mijlocașul de 21 de ani al Perugiei și negocierile cu echipa din Serie B s-au intensificat. 

Vlad Dragomir, dorit la Galatasaray

Acesta e văzut ca o soluție, după ce, aproape sigur, Galata se desparte în vară de marocanul Belhanda. 2 ani la Arsenal U18 și U23 Internaționalul nostru de tineret are însă mai multe oferte primite în lunile de întrerupere. 

Cinci ar fi doar din Italia, Genoa, Udinese, Sampdoria, Empoli plus Cagliari, dar variante de luat în calcul mai sunt Benfica și Genk, fosta echipă a lui Ianis Hagi și Screciu. Cotat la trei milioane de euro, Dragomir a jucat două sezoane la "tineretul" lui Arsenal, iar din vara lui 2018 s-a dus la Perugia. 

VIDEO / Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.