Liga 1

Sorin Cârțu plusează în negocierile privind reluarea Ligii 1: „Cu ce drept interzici asta? Ce minte să ai?”

Sorin Cârțu vrea fanii pe stadion

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 mai 2020

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele celor de la CS Universitatea Craiova, e contrariat de ultimele discuții din jurul reluării Ligii 1. 

Cu două săptămâni rămase până la reluarea Ligii 1, măsurile dorite de autorități și de oficialii forurilor fotbalistice sunt aprig contestate de cluburi. Sorin Cârțu se numără printre cei care vor spectatori în tribune, după modelul vecinilor din Ungaria. 

Sorin Cârțu: „Pun reguli, apoi se răzgândesc”

„Dai drumul la spectacole cu 500 de oameni, care stau unul lângă altul, dar nu dai voie la spectatori in tribune. Cu ce drept le interzici accesul ăstora care au plătit abonament? E o amețeală peste tot. Pun niște reguli, apoi deciziile se schimbă a doua zi. La ce te-ai gândit tu să dai voie de pe 6 la amicale, nu de pe 1 iunie? Ce minte să ai? 

Eu unul, cât a fost Bergodi plecat, am mai fost pe la antrenamente. De 3 ori m-am testat, negativ mereu. Jucătorii la fel, ce atâta prosteală? Vrem să amplificăm un rău care nu există”, a declarat Sorin Cârțu la „Fotbal Club”, de la DigiSport.

„Am mai auzit să scoată echipa de pe teren dacă e unul bolnav. Când are gripă scoți toată echipa? L-ai trecut deoparte și joci mai departe. Lucrurile astea sunt date fără să consulți niște oameni calificați, nu după ureche. Ca la lăutari. Azi se transmite ceva, mâine se răsucesc, iau alte decizii”
- Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova

VIDEO / Imagini de la primul antrenament al lui Cristiano Bergodi la Craiova

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.