Stiri extrasport

Ludovic Orban reacționează după apariția fotografiei care a făcut rumoare pe internet: „Muncisem toată ziua, în ziua mea de naștere”

+54 Foto
Ludovic Orban. Sursă foto: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 mai 2020

Ludovic Orban (57 de ani), prim-ministrul României, a reacționat pentru Libertatea, după ce o fotografie controversată cu el și mai mulți miniștri a fost făcută publică pe internet.

  • CONTEXT: O fotografie din biroul premierului Ludovic Orban a ajuns pe internet, fiind distribuită pe Facebook. În imagine se observă cum o parte din membrii Guvernului se relaxează fără măștile de protecție, beau alcool și fumează.

„Da, am văzut fotografia. Este făcută de ziua mea de naştere, pe 25 mai. Au venit câţiva colegi. Este reală, nu pot să dezmint, cum fac alţii, lucruri de domeniul evidenţei. 

Era pe seară, în biroul meu. Muncisem toată ziua, în ziua mea de naştere, iar ei au venit să îmi facă o surpriză. După ora 17:30-18:00, au venit la mine mai mulţi colegi care se şi văd în poză. Mai erau trei care nu se văd în poză. I-am servit, cum este normal, cu un pahar de ceva. Am stat de vorbă şi i-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, nu am făcut nimic rău”, a declarat Orban, potrivit Libertatea.

Membrii Guvernului se relaxează fără măști, beau alcool și fumează

Fotografia îi surprinde pe Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, vicepremierul Raluca Turcan, premierul Ludovic Orban, Virgil Popescu, Ministrul Economiei și Bogdan Aurescu, Ministrul de Externe.

Pe masă se află pahare de șampanie și o frapieră, Orban fumează și are un pahar de bere în față, Popescu are un pahar de whiskey în mână, iar Aurescu fumează un trabuc, cu mănuși.

VIDEO. Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

FOTO. Imagini surprinse în București, în timpul pandemiei de COVID-19

Citește și alte știri despre Ludovic Orban:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.