Campionate

Ianis Hagi are o dorință la Rangers: „Asta mă face un fotbalist mult mai bun”

Ianis Hagi a fost cumpărat definitiv de Rangers

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 mai 2020

Ianis Hagi (21 de ani), mijlocașul ofensiv al lui Rangers, își dorește ca pe viitor să devină decarul formației antrenate de Steven Gerrard. În acest moment, fostul jucător al lui Genk evoluează cu numărul 7 pe tricou, „10”-le scoțienilor fiind pe tricoul lui Steven Davis (35, mijlocaș central).

„Momentan am numărul 7. Numărul 10 îl are Steven Davis, un jucător excepţional, care joacă şi pentru echipa naţională. Ne ajută foarte mult, are experienţă. 

Am spus-o în trecut că numărul 10 pentru mine este o altă motivaţie. Când îl am pe spate, pe lângă presiunea pe care o am la club, numărul acela îmi aduce presiunea de care am eu nevoie înainte de meci şi mă face un fotbalist mult mai bun. Asta s-a întâmplat când am preluat acest număr", a declarat Ianis Hagi în cadrul emisiunii Sport Report

Echipele la care Ianis Hagi a purtat numărul 10:

  • Viitorul;
  • România U21;
  • România.

23a fost numărul pe care Ianis l-a avut la Genk

Ianis Hagi, oficial la Rangers

Ianis Hagi a fost anunțat oficial ca noul jucător al celor de la Rangers. Oficialii vicecampioanei Scoției confirmă că negocierile au ajuns la final, dar contractul încă nu a fost semnat. Se așteaptă pauza de transferuri din vară. 

În anunțul oficial de pe site-ul lui Rangers nu au fost trecute detalii legate de suma de transfer sau de durata contractului. Presa locală speculează că Ianis va evolua pe Ibrox în următoarele 5 sezoane. 

VIDEO Emil Săndoi despre Ianis Hagi: „Nu am văzut asta la niciun jucător din lume”

Citește mai multe știri despre Ianis Hagi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.