Liga 1

EXCLUSIV Florin Prunea: „Fanii lui Dinamo nu au 10% din acțiuni, ci 100%. Este fără precedent în România!”

+12 Foto
Florin Prunea își încheie contractul cu Dinamo în luna iunie

Articol de Alexandru Barbu  —  sâmbătă, 30 mai 2020

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a comentat anunțul din această seară al fanilor din Programul „Doar Dinamo București”, care au publicat suma totală obținută din cotizații: 500.000 €.

Prunea a afirmat că fanii dinamoviști dețin, de facto, acțiunile clubului Dinamo în totalitate, dorind să sublinieze astfel eforturile făcute în ultimii doi ani de susținătorii alb-roșilor.

Este fără precedent în România! Dinamo trăiește datorită suporterilor. În momentul de față, sunt puțini, o să vedeți când se vor stabiliza lucrurile, când echipa va avea un acționariat solid, oamenii o să aibă mai multă încredere. 

Ei nu au 10% din acțiuni, au 100%! Și e foarte bine, pentru că nu se mai vinde căpitanul echipei pe 200.000 de euro, nu se mai vând atât de ușor jucătorii tineri”, a declarat Prunea, în exclusivitate pentru GSP.RO.

Florin Prunea, manager general Dinamo: „Licența s-a obținut doar datorită suporterilor”

De asemenea, oficialul formației din „Ștefan cel Mare” a dorit să reamintească importanța fanilor în demersul obținerii licenței pentru sezonul viitor: „Am văzut că sunt unii care se bat cu pumnul în piept că au luat ei licența, dar e jenant. Licența s-a obținut doar datorită suporterilor, nu a noastră, a angajaților”.

Cel mai probabil, declarația lui Florin Prunea îl vizează pe Bogdan Bălănescu. Deși a recunoscut și el meritul fanilor în dobândirea licenței, directorul general al lui Dinamo a afirmat că „a fost o muncă titanică pentru îndeplinirea criteriilor financiare pentru licență”.

FOTO Imagini de la lansarea programului DDB (2018)

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.