Liga 1

Verdict sumbru pentru Dinamo din partea unui fost campion cu roș-albii: „Va fi greu să scape de retrogradare. Îmi pare rău”

Florentin Petre (dreapta) a fost un fotbalist important pentru Dinamo la începutul anilor 2000

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 May 2020

Florentin Petre (44 de ani), fost căpitan al lui Dinamo, este pesimist în privința viitorului pe termen scurt al formației din Ștefan cel Mare.

În prezent antrenorul Daciei Unirea Brăila (Liga 3), Petre surprinde și afirmă că lui Dinamo îi va fi greu să evite retrogradarea în acest sezon.

Florentin Petre, fost campion cu Dinamo: „Mă afectează foarte tare situația lor”

Va fi destul de greu pentru Dinamo să scape de retrogradare. Situația nu este deloc roz acolo, îmi pare rău de ce se întâmplă la Dinamo. E un moment foarte dificil pentru istoria acestui club. Sper să vină cineva cu bani și să rezolve situația.

Trebuie să cumpere cineva clubul și Dinamo să revină în elita fotbalului românesc. Mă afectează foarte tare situația lor, dar parcă m-am obișnuit cu astfel de probleme, mă așteptam de acum câțiva ani să se ajungă aici”, a spus Petre, la TVR. 


Florentin Petre și-a făcut junioratul la Dinamo și a evoluat pentru „câini” între 1994 și 2006, perioadă în care a câștigat trei titluri, cinci Cupe și o Supercupă a României. A înscris 43 de goluri în 259 de meciuri în Liga 1, fiind extrem de iubit de galeria roș-albilor. 

Clasamentul play-out-ului din Liga 1:

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.