Liga 1

Un experimentat antrenor român a răbufnit pe Facebook: „Cer cetățenie magiară! Dacă Viktor Orban îmi dă un serviciu, mâine plec”

Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 mai 2020

Măsurile luate de MTS și Ministerul Sănătății privind reluarea Ligii 1 au indignat mai multe persoanaje din fotbalul românesc, printre care și pe Marin Barbu (61 de ani), antrenor cu numeroase experiențe în România, în prezent liber de contract.

„Niciun partid politic politic nu a comentat deciziile acestui Guvern vizavi de activitatea fotbalistică. Când spui numele unui politician, indiferent că e Iohannis, Băsescu, Ponta sau Ludovic Orban – pe ultimul chiar nu îl cunoaşte nimeni – nu reacționează lumea.

Dacă spui Hagi, Nadia sau Ilie Năstase, cu bune cu rele, îi cunoaşte lumea şi în jungla Amazoniană! Asta e diferenţa. 

Toată familia mea are cetățenie maghiară, voi cere şi eu şi dacă Orban Viktor (n.a - prim-ministrul Ungariei) îmi dă un serviciu în Ungaria, mâine plec! În țară totul este pe dos, cei care dau legi sunt primii care nu le respectă. P.S. La copii şi juniori au terminat tot: 6 luni de pauză indiferent de disciplină. Vă doare undeva de copiii țării”, a scris cel poreclit „Magiun”, pe pagina sa de Facebook.

VIDEO. Imagini de la primul antrenament al lui Cristiano Bergodi la Craiova

Citește și alte știri despre Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.