Liga 1

Adrian Porumboiu, întrebat direct de ce nu o cumpără pe Dinamo » Răspuns tranșant al fostului arbitru: „Am făcut o greșeală enormă”

Adrian Porumboiu nu vrea să mai investească în fotbalul românesc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 31 May 2020

Adrian Porumboiu (69 de ani) spune că nu va mai investi în fotbalul din România, indiferent dacă oportunitatea s-ar ivi la Steaua sau Dinamo.

  • CONTEXT: Ionuț Negoiță caută în continuare un om căruia să îi cedeze clubul Dinamo. Juan Jose Melero Martin, un om de afaceri care în trecut a lucrat la Getafe, intermediază discuția cu un grup de investiții din Spania, care ar fi oferit deja o garanție de 500.000 de euro. 

Adrian Porumboiu, fostul finanțator de la Vaslui, a fost întrebat direct de ce nu investește la Dinamo, club de tradiție, aflat acum într-o situație dificilă. Răspunsul fostului arbitru nu lasă loc de interpretări. 

Porumboiu: „Nu mă va interesa altă echipă de fotbal!”

„Nu mă interesează și nu mă va interesa niciodată vreo altă echipă de fotbal. Sincer, nu am niciun punct comun ca să mă apropii măcar de Dinamo sau de Steaua. Ce-am făcut, am făcut pentru Vaslui. Am crezut în mintea mea că fac ceva pentru Vaslui și îi scot un pic în față, dar am plătit scump îndrăzneala asta a mea. La fotbal doar privitor când și când. 

Am făcut o greșeală enormă crezând că pot să fac din Vaslui… Nu am ce să le reproșez celor de aici. Îmi reproșez mie că am ales cei mai proști și cei mai cretini conducători pe care puteam să-i apropii vreodată pe lângă mine”, a declarat Adrian Porumboiu la Realitatea Sportivă.

VIDEO / Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.