Nationala

Nicolae Stanciu îi face tactica lui Mirel Rădoi: „Ianis nu poate juca acolo în 4-4-2, eu pot”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 mai 2020

Nicolae Stanciu (27 de ani) consideră că poate să joace în naționala României alături de Ianis Hagi (21 de ani). 

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la naționala României, a fost impresionat de forma lui Nicolae Stanciu de la reluarea campionatului în Cehia, dar a precizat că staff-ul „tricolorilor” încă studiază pe ce post ar putea da randamentul maxim fostul fotbalist al lui FCSB. 

Mijlocașul Spartei Praga l-a ascultat pe Dică și a oferit sfaturi prin care el și Ianis Hagi se pot afla pe teren în același timp. 

Nicolae Stanciu, sfaturi pentru Rădoi

„Eu cred că suntem doi jucători complet diferiţi, chiar dacă amândurora ne place să dăm pase finale sau să batem lovituri libere. Ianis poate să joace şi în bandă, eu nu pot. Sigur am putea să fim amândoi pe teren. Am jucat la naţională ultimele meciuri în 4-4-2 ca mijlocaş central, el nu poate juca poziţia aia, deci sigur am putea să fim amândoi pe teren. 

Sunt convins că dacă ar juca număr 10 şi eu mijlocaş central, i-aş pasa mult între linii, pentru că ştiu cum e să fii în poziţia asta. Eu cred că ne-am înţelege, dar nu depinde doar de noi”, a declarat Nicolae Stanciu la TV Telekom Sport. 

VIDEO / Ianis Hagi, pasă de gol pentru Gică Hagi într-un meci senzațional - Cei doi au fost colegi de echipă în FIFA

Citește și alte știri despre Stanciu și Ianis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.