Liga 1

FC BOTOȘANI. Valeriu Iftime, sincer în direct la TV: „Îmi vine să plâng, nu-mi mai spuneți de el! Sper să nu audă Marius Croitoru”

+18 Foto
Valeriu Iftime este recunoscut pentru declarațiile sale spumoase

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 iunie 2020

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, regretă faptul că moldovenii nu se vor putea baza pe Jonathan Rodriguez (29 de ani, mijlocaș central) în play-off.

  • Botoșani va evolua fără doi jucători importanți în play-off: argentinienii Rodriguez și Cascini, care până la jumătatea lui iulie n-ar fi buni de joc;
  • FC Botoșani s-a aflat în imposibilitatea de a-i readuce în țară pe doi dintre străinii săi. E vorba despre argentinienii Jonathan Rodriguez și Juan Cascini. Cei doi au luat decizia de a pleca acasă atunci când s-a hotărât suspendarea Ligii 1, iar până în acest moment nu s-a găsit nicio variantă, cu ajutorul curselor aeriene, pentru ca ei să revină în România.

Nu-mi mai spuneți de Rodriguez, că îmi vine să plâng! Este cel mai bun număr 6 din România, ar juca la orice echipă. Nu vă mai spun ce e în inima lui, el plânge în fiecare zi...

Sper să nu audă Marius Croitoru discuția asta. E treaba lui cum se va descurca fără Rodriguez și pe cine va folosi în formula de start”, a declarat Iftime, la ProX.

Jonathan Rodriguez, pierdere importantă pentru Botoșani

Jonathan Rodriguez (nr. 8)

Dacă în cazul lui Cascini, Botoșani nu se poate plânge că era un fotbalist de bază, a bifat doar 9 jocuri în actualul campionat, numai 4 ca titular, în schimb, Rodriguez probabil că este una dintre piesele cheie din angrenajul moldovenilor. 

Nu doar că a fost om de bază, dar a bifat 27 din cele 28 de etape, de fiecare dată având tricoul de titular. A fost poate cel mai bun și mai constant jucător al Botoșaniului.

Botoșani e, cu 8 etape înainte de final, pe locul 5, la egalitate cu Astra, de pe locul 4, și la numai două puncte în spatele celor de pe pozițiile 2-3, FCSB și Craiova.

VIDEO Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

FOTO Cum se practică sportul în timpul stării de alertă

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.