Nationala

Surpriză! Preferatul lui Ianis Hagi din „Generația de Aur” » Nu este tatăl său :)

Generația de Aur a bucurat milioane de microbiști în anii '90

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 iunie 2020

Ianis Hagi (21 de ani), mijlocașul ofensiv al lui Rangers, a declarat că jucătorul pe care l-a plăcut cel mai mult din Generația de Aur a fost Dorinel Munteanu (51).

Îi ştiam pe toţi în mare, îmi mai spunea şi tata de ei, dar cine mi-a plăcut cel mai mult a fost Dorinel Munteanu. Eram uimit cât alerga, mai ales la Campionatul Mondial din '94. Şi nu neapărat defensiv, dar şi ofensiv era important pentru echipă.

Chiar mi-a plăcut foarte mult. Mi-a zis tata că a fost un «8» care făcea de toate. Îi ştiu pe toţi, m-am uitat la majoritatea meciurilor şi fazelor cu ei. Acum, uitându-mă şi la fundaşi şi la mijlocaşi - nu doar la atacanți, așa cum făceam când eram mai mic -, văzând echipa în ansamblu, cel care a ieșit în evidență a fost Dorinel Munteanu”, a spus Ianis, citat de TV Telekom Sport.

134 de selecțiiare Dorinel Munteanu pentru naționala României, record absolut

VIDEO Ianis și Gheorghe Hagi au urmărit împreună meciul Columbia - România (1-3), de la Mondialul din 1994

Ianis Hagi, oficial la Rangers 

Ianis Hagi a fost anunțat oficial ca noul jucător al celor de la Rangers. Oficialii vicecampioanei Scoției confirmă că negocierile au ajuns la final, dar contractul încă nu a fost semnat. Se așteaptă pauza de transferuri din vară. 

În anunțul oficial de pe site-ul lui Rangers nu au fost trecute detalii legate de suma de transfer sau de durata contractului. Presa locală speculează că Ianis va evolua pe Ibrox în următoarele 5 sezoane.

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.