Liga 1

Un antrenor din Liga 1 a răbufnit la adresa Guvernului: „Ei de ce nu stau închiși două luni? Jucătorii se vor bate între ei”

+12 Foto
Nervii sunt întinși la maximum în rândul jucătorilor, spune antrenorul de la Clinceniu

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday, 01 June 2020

Ilie Poenaru (43 de ani), antrenorul Academicii Clinceni, critică dur măsurile autorităților și îi invită pe guvernanți să stea două luni în carantină. 

După un scandal monstru, jucătorii din Liga 1 au reușit să plece acasă, dar antrenorul celor de la Clinceni, Ilie Poenaru, nu vede cu ochi buni situația pe viitor: 

„Nu putem să facem fotbal de performanță când ne țineți închiși două-trei luni. Sunt numai aberații. Două sută la sută noi nu vom juca fotbal. 

Vom sta mai mult accidentați. E o nervozitate incredibilă, jucătorii sunt cu nervii întinși la maximum. O să se bată între ei! Rezultatele din meciuri o să fie la ghici. O să vedeți!”, a spus tehnicianul. 

Ilie Poenaru: „De ce nu stau și ei două luni închiși?”

Ilie Poenaru are și un mesaj-invitație pentru guvernanți: „Nu știu ce se dorește. Oare cei care dau măsuri și reguli în țara asta de ce nu stau două luni închiși fără să-și vadă familiile și copiii?

Ia să stea și ei închiși, să mănânce în camere și când îi sună copiii să dea din umeri. Asta îi invit să facă pe cei care ne conduc. Mental ne distrug. Nici psihologii nu mă pot ajuta cu nimic”. 

VIDEO. Ultimul set de recomandări pe care cluburile trebuie să le introducă în regulamentul de ordine interioară

Citește și alte știri despre Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.