Campionate

Mircea Lucescu, atacat de un fotbalist brazilian: „Voia alt jucător. În timpul unui meci, m-a scos de pe teren după doar 15 minute, deși jucam foarte bine!”

+17 Foto
Mircea Lucescu a antrenat-o pe Besiktas între 2002 și 2004 // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 iunie 2020

Amaral (47 de ani), trecut pe la Besiktas în sezonul 2002/2003, când Mircea Lucescu era antrenorul echipei, a rememorat perioada petrecută în Turcia.

Brazilianul Amaral, pe numele său întreg Alexandre Mariano da Silva, vorbește cu regret despre perioada petrecută la Beșiktaș, unde a ajuns în vara lui 2002, de la Fiorentina. Mijlocașul defensiv consideră că Mircea Lucescu nu i-a acordat destule șanse, deși fanii l-au îndrăgit.

„M-am transferat la Besiktas după ce Fiorentina a dat faliment. Am crezut că este o oportunitate bună, dar am ajuns puțin mai târziu decât restul echipei și antrenorul nu a avut încredere în mine. Voia alt jucător. În timpul unui meci, m-a scos de pe teren după doar 15 minute, deși jucam foarte bine!”, a spus acesta, citat de Fanatik.

„Lucescu nu m-a plăcut foarte mult, ca urmare am părăsit echipa. Eram foarte popular la vremea aceea, aș fi putut să mai rămân la echipă. Fanii mă plăceau”, a mai spus el.

Astfel, Amaral este unul dintre puținii fotbaliști brazilieni nemulțumiți de „Il Luce”, care în perioada petrecută la Șahtior a modelat mai multe nume mari din fotbalul mondial de astăzi: Fernandinho, Douglas Costa, Willian.

11 meciuria strâns Amaral pentru Besiktas

După scurta aventură de la clubul din Istanbul, brazilianul a mai trecut pe la Gremio, Al Gharafa, Vitoria, Atletico-MG, printre altele, înainte de retragerea din iulie 2015.

GALERIE FOTO. Imagini de colecție cu Mircea Lucescu

VIDEO. Mircea Lucescu: „Dinamo o depășise pe Steaua la popularitate”

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.