Diverse

VIDEO Dana Budeanu, despre tatuajele fotbaliștilor: „E o problemă!”

+10 Foto
Dana Budeanu este recunoscută pentru opiniile sale vehemente // Sursă foto: captură YouTube

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 02 June 2020

Designerul vestimentar Dana Budeanu (41 de ani) a vorbit din nou, în stilu-i caracteristic, despre fotbaliști. 

De această dată, subiectul unuia dintre videoclipurile ei a fost reprezentat de către tatuaje, un trend adoptat de foarte mulți jucători, inclusiv din România.

Dana Budeanu: „Fotbaliștii nu sunt foarte dotați psihic”

„Toți sunt tatuați. Îi văd pe-ăstia de pe-afară și se tatuează și ei. Cum a fost obsesia cu Beckham. Asta e problema lor. Atunci când te faci fotbalist - ăștia, ratații, că voi sunteți niște ratați! - începi să te tatuezi. 

Acum o să sară ăstia: «Ce, Sergio Ramos și ceilalți sunt ratați?». Nu, dar nu sunt foarte dotați psihic. N-au avut timp să meargă la școală. Performanța e pe locul 1, dar să te preocupe tatuajele și freza mai mult decât sportul... e o problemă! Să lămurim cu Beckham. El s-a tatuat după ăla din Prison Break (n.r. personajul fictiv Michael Scofield interpretat de Wentworth Miller)”, a spus Dana Budeanu.

  • 6:00 - 7:00 este intervalul de timp în care Dana Budeanu vorbește despre fotbaliști

David Beckham, pasionat de tatuaje


Fostul fotbalist David Beckham (45 de ani), în prezent conducătorul lui Inter Miami, are în jur de 70 de tatuaje, printre care se numără desene inspirate de familia sa, flori, religie sau date simbolice. 

În trecut, Dana Budeanu a criticat și obiceiurile nocive ale fotbaliștilor români. Aceasta a vorbit despre jucătorii autohtoni care dau prea multă importanță aspectelor materiale, în loc să se axeze pe partea sportivă - mai multe detalii, AICI

  • FOTO: Instagram @danajustlove

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.