Diverse

EXCLUSIV Atac dur la adresa lui Ionuț Stroe: „M-am prins și care-i legătura ministrului cu sportul, când i-am văzut ținuta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 iunie 2020

Florentin Marinescu, președintele Federației Române de Arte Marțiale, și se războiește de mai mulți ani cu oficialii Ministerului Tineretului și Sportului. Nici ministrul Ionuț Stroe nu-i este pe plac lui „Sensei”.

Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia, este difuzată în fiecare miercuri seară, de la ora 20:00, pe GSP.RO

- Florentine, care sunt relațiile Federației de arte marțiale cu Ministerul Sportului?
- Noi ne-am văzut de activitate, participăm la compețiile la care Ministerul ne avizează a participa. Când discutăm despre competiții și recomense le facem în umbră.

- Care-i supărarea ta cu ministerul?
- Că bugetele se împart preferențial! Le împart niște oameni care nu știu ce înseamnă arte marțiale.

- Cine le împarte?
- Ministrul!

- Păi, și de ce n-ai vorbit cu ministrul, că ești președinte de federație?
- E prima dată în 60 de ani de viață ce mi s-a întâmplat! Acum 4 luni m-am întâlnit cu Ionuț Stroe la Comitetul Olimpic. Eu m-am înscris primul că vreau să mă văd și să vorbesc cu dânsul. Cu o seară înainte de întâlnire m-a sunat un băiețel, care e consilierul domniei sale pe probleme de sport, dar care n-avea nici cea mică legătură cu sportul...

- Și n-ai mai...
- Ovidiu! Acum câteva zile m-am prins și care-i legătura ministrului cu sportul, când i-am văzut ținuta sportivă... Asta e singura lui legătură cu sportul. Atunci m-au anunțat că domnul ministru nu se mai poate vedea cu mine și că mă anunță în curând când ne putem întâlni. Au trecut patru luni și nu m-a sunat nimeni. E urât!

"Sportul în România este foarte, foarte jos. Și nu sunt optimist deloc în ceea ce privește viitorul sportului românesc!"
Florentin Marinescu

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU FLORENTIN MARINESCU

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.