Media

Cu ce echipă de fotbal ține Cătălin Tolontan. Mărturisirea smulsă de Narcis Răducan

Cătălin Tolontan, foto: Europa FM

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 iunie 2020

Narcis Răducan, fostul manager al celor de la FCSB, a făcut un interviu cu Cătălin Tolontan, în care, printre altele, l-a întrebat cu ce echipa de fotbal ține. 

Cătălin Tolontan, coordonator editorial al publicațiilor Libertatea și Gazeta Sporturilor, a avut două alegeri în două subiecte care împart lumea fotbalului: Barcelona (ca echipă favorită) și Messi (în duelul cu Cristiano Ronaldo).

Tolo: „Ca jurnalist, nu am simțit un compliment mai cald decât cel făcut de o legendă precum Costică Ștefănescu”

O altă întrebare interesantă a fost dacă Tolo a simțit vreodată că a fost prea critic cu cineva din fotbal: 

„Da, am fost uneori prea aspru. Pe vremea când scriam doar sport, eram foarte dur cu arbitrajele. Țin minte și acum un meci de la Piatra Neamț, când ”l-am ars” pe Adrian Porumboiu în cronică și la notă. Știți cum țin Crăciunescu și Porumboiu supărarea, nu uită niciodată! Glumesc, pe jumătate… Ideea e că, în anii 90, nu realizai când scriai cronici de meci ce putere ai și, uneori, te purtai copilărește… acum vorbesc despre mine. Nu mai știu ce coleg din redacția Gazetei Sporturilor a descoperit după 20 de ani, în vechile caiete ale lui Costică Ștefănescu, de pe vremea când antrena Universitatea Craiova, notele pe care le-am dat la o cronică. Ca jurnalist, cred că nu am simțit un compliment mai cald decât faptul că o legendă precum Ștefănescu, pe care îl admirasem când eram copil, să considere relevantă opinia mea despre un meci”

Citește și alte știri din media:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.